Otvoren 53. Floraart na Bundeku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.5.2018. 23:21:25
Otvoren 53. Floraart na Bundeku

Foto: Zagreb.hr

Na Bundeku je svečano otvorena 53. Međunarodna vrtna izložba "Floraart". Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica, tu je i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, predstave za djecu te bogati kulturni i glazbeni program u kojem će posjetitelji moći uživati do nedjelje.


Nastupom ansambla narodnih pjesama i plesova - LADO otvoren je 53. Međunarodna vrtna izložba - Floraart. Svoja je vrata 13.-tu godinu zaredom otvorila ponovno na Bundeku gdje, nakon izložbe, ostaju 123 tisuće sadnica, a bilje izlaže 220 izlagača iz Hrvatske i svijeta. Prošlogodišnja procjena organizatora je 320 tisuća posjetitelja, a isto se očekuje i ove. 


Uz prodaju cvijeća i sadnica i ove će se godine pronaći novi zanimljivi sadržaji. Besplatan ulaz i prijevoz autobusa od Mažuranićevog trga do Bundeka, besplatan vlakić s istočnog parkinga Zagrebačkog velesajma na prostor izložbe. Masa noviteta - natjecanja srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju, hrvatskih kup florista i još mnogo toga, rekao je voditelj podružnice Zrinjevac, Igor Toljan. 


Izložba je otvorena svaki dan do nedjelje od 9 do 21 sati. Ulaz na izložbu je besplatan.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.10.2018. 16:39:36

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account