Ovogodišnji Auto Show na Velesajmu bit će spektakl!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 10.3.2018. 10:48:19
Ovogodišnji Auto Show na Velesajmu bit će spektakl!

Foto: HRT

Najprestižniji salon automobila u srednjoj i jugoistočnoj Europi, Zagreb Auto show, svoja vrata na Zagrebačkom velesajmu otvorit ce 10. travnja. Potpisivanjem ugovora izmedju grada I INE kao generalnim sponzorom najavljen je auto show, izvjestio je HRT.


Najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma, Zagreb auto show, s više od 400 izlagača ispunit će u travnju 14 paviljona. 


Prilika je reći da imamo izuzetno veliku i kvalitetnu postavu motocikala. Ovo je dobra godina za naše tržište kao i ona prethodna koja je pokazivala rast od 15 posto u rastu prodanih vozila, rekla je direktorica velesajma Dina Tomšić.


Tomšić je istaknula velik interes izlagača što je po njoj jamstvo velikog spektakla. Uz oporavak autoindustrije i pozitivnu promjenu poreznog zakona, otkrila je da je ovogodišnji novitet elektromobilnost. Uz električna i hibridna vozila i sada već električna vozila samo na elektro pogon, mogu uz Ženevu, odgovarati na trendove.


Gradonačelnik Milan Bandić I član Uprave INA-e d.d. Niko Dalić, potpisali su ugovore te je INA drugu godinu zaredom službeno generalni sponzor autoshowa. Kada se Zagreb Auto Show vratio niti trenutka nismo dvojili da mu budemo glavni partner, rekao je Dalić.


Ovim auto sajmom Zagreb se ponovno našao u renomiranom društvu gradova koji organiziraju slične spektakle kao što su Ženeva, Pariz, Frankfurt i Detroit, kazao je gradonačelnik Bandić dodavši da ovaj sajam promovira Zagreb na svjetskoj karti gospodarstva, ugostiteljstva, to je vjetar u leđa auto industriji.


Ljubiteljima automobila ovogodišnji sajam zasigurno će golicati maštu sve do 14. travnja do kada će biti otvoren.


Originalni članak HRT-a.


Vezane vijesti
Ažurirano: 3.4.2019. 19:04:19

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account