Paprene kazne za pijanu vožnju

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.8.2020. 10:33:19
Paprene kazne za pijanu vožnju

Foto: Ilustracija

Policija je izvijestila o kaznama trojici vozača koji su vozili u pijanom stanju.



U ponedjeljak, 3. kolovoza oko 15 sati na raskrižju Branimirove ulice i Ulice II. Maksimirsko naselje, policijski je službenik tijekom redovnog nadzora prometa zaustavio osobni automobil osječkih registarskih oznaka kojim je pod utjecajem alkohola (1,96 g/kg) upravljao 60-godišnjak. Nakon noći provedene na otrježnjenju odvedene je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 7000 kuna te mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca.

 

U ponedjeljak, 3. kolovoza oko 17.40 sati na raskrižju Ulice II. Resnik i Čulinečke ceste policijski službenici su zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je pod mjerom zabrana upravljanja motornim vozilom upravljao 26-godišnjak radi čega je na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 8000 kuna.

 

U ponedjeljak, 3. kolovoza oko 20.30 sati 38-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Žitnjačkom ulicom gdje su ga policijski službenici zaustavili te je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola. Nakon otrežnjenja je na Općinskom prekršajnom sudu kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 9600 kuna i mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca.


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.3.2024. 17:13:17

Create Account