Početak izgradnje javnog kanala u Ulici Resnički put

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 11.9.2017. 14:18:12
Početak izgradnje javnog kanala u Ulici Resnički put

Foto: Zagreb.hr

U Zagrebu 0,74 % građana nema vode, a  4,74 % je bez odvodnje. Nećemo stati dok ne napravimo svima i vodu i odvodnju. Danas započinjemo s radovima na izgradnji javnog kanala u Ulici Resnički put, rekao je gradonačelnik Milan Bandić prilikom obilaska radova čija vrijednost iznosi oko 2,5 milijuna kuna.


Kako se čulo, u Resničkome putu i svim odvojcima u dužini od 700 metara izgradit će se potpuno nova kanalizacija, u cijelosti nepropusna tako da ne može doći do zagađenja podzemlja.

Od dijela gdje počinjemo do dijela gdje je uljev izgradit će se kanali različitih profila pa će se u kanalizaciju slijevati i oborinska voda s prometnica, rekla je voditeljica podružnice ViO Štefica Mihalic, naglasivši kako vjeruje da će radovi biti gotovi prije zime.


Zahvaljujem ljudima iz ViO-a koji su četiri godine radili na projektu i vjerujem da će radovi biti uspješno i u roku odrađeni, rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Donja Dubrava Milan Draženović te je najavio kako će se nakon kanalizacije riješiti plinska mreža i tako kompletno zatvoriti infrastruktura na ovom području.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.6.2018. 10:56:31

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account