Policija traži čovjeka s fotografije

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.8.2017. 22:00:50
Policija traži čovjeka s fotografije

Foto: PUZ

Policija je redakcijama dostavila fotografije osobe koju traži, te moli građane za pomoć.U ponedjeljak, 15. svibnja 2017. oko 21 sat,  nepoznati je počinitelj počinio drsku krađu u trgovini u Zagrebu, u Ulici Gjalskog i otuđio novac. Počinitelj se dovodi i u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenog u petak, 14. srpnja 2017. oko 11.30 sati, u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina, gdje je također otuđio novac.


Osoba na fotografijama dovodi se u vezi s počinjenim kaznenim djelima, a radi se o:


muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, a u vrijeme počinjenja drske krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme počinjenja razbojništva nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže. 


Molimo  građane da, ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.


Vezane vijesti
Ažurirano: 9.1.2019. 22:26:05

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account