Policijsko priopćenje o brutalnom masovnom ubojstvu u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.8.2019. 16:46:30
Policijsko priopćenje o brutalnom masovnom ubojstvu u Zagrebu

Foto: PUZ

Sinoć je na Kajzerici ubijeno šestoro ljudi, a ubojica je zatim počinio samoubojstvo u Brezovici. U jednom od najbrutalnijih zločina u Hrvatskoj život su izgubili dvije muške i tri ženske osobe te desetogodišnje dijete. Preživjela je beba od sedam mjeseci i zbrinuta je.


Policija o motivima ne želi govoriti, a neslužbeno, navodno se radi o ljubomori.  

U Policijskoj upravi zagrebačkoj održana je izvanredna konferencija za novinare. Ponovljena je informacija da je sinoć u 21.30 OKC PU zagrebačke zaprimio nekoliko dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Na mjestu događaja pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca, tri žene i jedno dijete. Nakon prikupljenih osnovnih saznanja i obavijesti policija je došla do podataka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu s počinjenjem djela.

"Ta osoba je za sada povezana s jednom od žrtava na način da imaju zajedničko dijete koje je također pronađeno na mjestu događaja i koje je odvedeno u odgovarajuću ustanovu, ne možemo reći koju. Zbrinuta je", rekao je Marko Rašić, načelnik PU zagrebačke.

Iako policija nije navela identitete, doznaje se da je ubojica 36-godišnji Igor Nađ. Njegove žrtve su Maja Tojagić s kojom je bio u vezi, njezin 10-godišnji sin iz prošle veze, njezina sestra Josipa i njezin partner Davor Paušak te Majini roditelji Dragomir i Filjka.

Nađ je na životu ostavio jedino sedmomjesečnu bebu koju je imao s ubijenom Majom.  Beba je, neslužbeno se doznaje, za sada zbrinuta u  Dječoj bolnici u Klaićevoj. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.5.2020. 11:49:56

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account