U tijeku je Fuliranje Jungle na Strossmayerovom trgu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.7.2020. 16:31:33
U tijeku je Fuliranje Jungle na Strossmayerovom trgu

Foto: Promo

Na jednom od najljepših zagrebačkih parkova do 26. srpnja 2020.   traje  festival Fuliranje Jungle. 



To je ljetna simfonija slasnih zalogaja i pića & vrućih ljetnih ritmova u izvedbi raznih DJ’a. Uz Ozrena Kanceljaka i Tomu Ricova nastupju  i predstavnici hrvatske Funk Delegacije (Bocca Sofistifunk, D-Gree, Pips, Werft, Ilko Čulić), Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, Jazzozo i William Collins te Edo Maajka sa svojim DJ setom. Iris MBM džunglom je zazelenio Strossmayerov trg,  a svi biljkoljupci moći će 19.ovog mjeseca i od 24. do 26.7. odabrati biljke po akcijskim cijenama uz stručne savjete a i djeca će naučiti ponešto o biljkama . Zadnjeg dana Festivala, 26.7. prodavat će se i biljke izložene na Festivalu.


Razne twistove i gastro varijacije pripremaju  četiri poznata gastro stručnjaka. Marko Palfi spravlja lagane tortilje, smokey burger, Better pizzu i street varijantu pilećih batkića a Marin Medak priprema kombo u varijantama:  burger, pulled pork i pileći ražnjić s cous cous salatom. Tzatziki wrap, salata od hobotnice i tropic hot-dog odabir su Mate Jankovića, a slastičar Robert Hromalić, zasladit će posjetitelje paletom sladoleda.  


Da se pivo uvijek poslužuje sa street delicijama već je dobro poznato, no, Staropramen svojim novim konceptom Staropramen Food Trucka ide korak dalje u pružanju sasvim novog doživljaja. Restoran na kotačima, retro dizajnirani kamion u zelenoj boji sa zlatnim detaljima okusima i mirisima ponude jela by Marin Medak, odlično se sljubljuju sa Staropramen pivom.  Osim pivoljubaca, na svoje će doći i ljubitelji kvalitetnih vina koji će guštati u ponudi hrvatskih vinara, kreativnim koktelima i rakijicama na The Baru i razigranim GINovima na kućici GINgle Jungle, uz promocije&degustacije.


Graffiter Krešimir Golubić organizira za klince i klinceze od 10 do 15 godina radionice crtaonice u nedjelju 19. i 26.7. od 10 do 17 sati, a od 16 do 17 sati klinci će moći  crtati sprejevima na na osnovi vode. Svi klinci dobivaju i originalnu graffiti skicu autora sa svojim imenom ili nadimkom.


Festival se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera i  adekvatni nadzor nad time.


Napisao: Tomislav Radić


Vezane vijesti
Ažurirano: 17.4.2024. 10:39:18

Create Account