Whisky Fair u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.2.2020. 13:39:37
 Whisky Fair u Zagrebu

Foto: PR

 Whisky Faira Zagreb održat će se u petak i subotu 7. i 8. veljače  u Plaza Event Centru.  Uz whiskyje koji su  glavna „tema“ sajma, posjetitelji će ove godine moći upoznati i  votke, ginove i likere koji će biti u ponudi Fine spirits zone. 


Među više od 150 vrsta whiskyja naći će se i neke ekskluzivne vrste whiskyja, koje nisu dostupne u prodaji u Hrvatskoj. Posjetitelji će moći kušati tri whiskyja iz edicije Game of Thrones: Clynelish Reserve Game of Thrones House Tyrell, Talisker Select Reserve Game of Thrones House Greyjoy i Oban Bay Reserve Game of Thrones The Night's Watch. To su tri najbolja malta iz serije GoT. U ponudi će biti i Bruichladdich Islay Barley Coull, Cruach, Dunlossit, Island & Mulindry i Port Charlotte 10 YO Heavily Peated iz destilerije Bruichladdich koja je poznata kao dom najdimljenijih whiskyja. Ljubitelji sherry nota će moći pronaći dva klasika škotskih maltova u ruhu bogatog andaluzijskog sherryja: Glen Garioch 15 YO Sherry Cask Matured i Mortlach 16YO Distiller's Dram. Kao posebnu poslasticu za whiskyljupce nudi se i nekoliko pokretača novog vala koji su postali klasici: Compass Box Spice Tree Blended Malt, Benromach 10 YO i Kilkerran Glengyle 12 YO!


U svom izložbenom prostoru Fine ponudit će se Glendronach Grandeur 27yo i Batch 10, a u best buy ponudi bit će Kilchoman Machir Bay.  MIVA će ekskluzivno ponuditi Ardbeg Perpeetum koji premijerno dolazi na hrvatsko tržište upravo na Whisky Fairu! Whisky Fair  svake godine ima i edukativnu ulogu na četiri whisky radionice različitih razina među kojima je i besplatna radionica koja povezuje whisky i kavu te gin radionica. Jednu od radionica održat će Billy Abbott, ambasador jedne od najpoznatijih whisky stranica The Whisky Exchange. Pripremaju se i razni nagradni natječaji, a u subotu od 22:00 sata održat će se  Aukcija otvorenih boca. Na Whisky Fairu nastupit će grupa Vatra u subotu od 23:00 sata.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.8.2020. 9:00:15

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account