Zbog straha od virusa počelo otkazivanje javnih okupljanja, prvi otkazuje Lisinski

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.3.2020. 18:25:46
Zbog straha od virusa počelo otkazivanje javnih okupljanja, prvi otkazuje Lisinski

Foto: Plakat Lisinski

Koncertna dvorana Lisinski objavila je da za sada otkazuje dva najavljena koncerta.



Koncertna dvorana Lisinski otkazala je dva koncerta s time da nigdje nije navela razlog otkazivanja, pa tako nije spomenuta niti aktualna pandemija. Ipak koncertna direkcija molbom za razumijevanje i izražavanjem nade da će se u dogledno vrijeme zakazani koncerti ipak održati, aludira na pravi razlog otkazivanja, zaštita od galopirajuće bolesti.


Otkazani je koncert Jumbo big banda zajedno s cijelom turnejom, te koncert večeri dalmatinskih pjesama Večeras je naša fešta. Evo objave za prvo otkazivanje:


"Koncert Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije, Big Banda Radio-televizije Slovenije i Big Banda Radio Televizije Srbije koji se trebao održati 12. ožujka, otkazan je zajedno s planiranom turnejom.


Povrat novca za kupljenu ulaznicu ostvaruje se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena, na blagajnama Lisinskog ili putem interneta na ulaznice.hr. 

 

Organizator zahvaljuje na razumijevanju i izražava nadu da će se koncert u dogledno vrijeme ipak održati". 


Ovakvo postupanje možemo nazvati odgovornim  i početi se navikavati da će narednih dana i tjedana biti sve više ovakvih objava, odnosno obustava javnih okupljanja u cilju prevencije širenja COVID-a 19.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.9.2022. 9:29:33

Create Account