Glazba tišine ekskluzivno u Lisinskom (video trailer)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.2.2018. 21:45:06
Glazba tišine ekskluzivno u Lisinskom (video trailer)

Foto: screenshot

Uoči velikog koncerta Andree Bocellija u Zagrebu, poklonici kulturne scene u Hrvatskoj imat će priliku upoznati lik i djelo ove glazbene ikone kroz novu ekranizaciju Bocellijeve autobiografije. Film Glazba tišine (The Music of Silence), nastao u režiji Michaela Radforda, regionalnu premijeru imat će 26. veljače 2018. u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.


Glazba tišine istinita je priča u kojoj životna ambicija, strast prema glazbi i ljubav obitelji pobjeđuju sve prepreke i veličanstveno izdižu Bocellija iznad izazova koji su mu priječili put. Pripovijedana kroz osobu njegovog alter ega Amosa Bardija, predstavlja svojevrsnu odu profilu pobjednika nad vlastitom sudbinom i ograničenjima koja su mu bila pripisana rođenjem. 


Bocellijev put do zvijezda na film su prenijeli scenaristi Anna Pavignano i Michael Radford u suradnji sa samim Andreom Bocellijem, kojeg će u filmu tumačiti Tony Sebastian. Ulogu Maestra utjelovit će Antonio Banderas, Jordi Molla glumit će Amosovog oca, Luisa Ranieri Bocellijevu majku, a Ennio Fantastichini utjelovit će ujaka slavnog umjetnika.


Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca kao pjevač, kantautor i glazbeni producent, rođen gotovo slijep, Bocelli je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta. Njegovoj se veličini godinama dive pape, predsjednici, aristokrati i najveće svjetske zvijezde, a njegovoj autentičnoj priči sada možete svjedočiti i vi.


26.2.2018. Glazba tišine u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a potom i u kinima diljem Hrvatske.


Glumci:  Antonio Banderas, Jordi Mollà, Toby Sebastian, Luisa Ranieri, Ennio Fantastichini

Režija: Michael Radford

Scenarij: Anna Pavignano, Michael Radford

Glazba: Gabriele Roberto


Dijemo dvije ulaznice za ekskluzivnu hrvatsku premijeru u Lisinskom. Najbrži koji u komentar ispod teksta upiše svoje ime, prezime i adresu osvaja dvije ulaznice.


Video: Movieclips Indie

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account