Završilo kulturno ljeto na Zlarinu

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 23.8.2020. 22:08:15
Završilo kulturno ljeto na Zlarinu

Foto: Bruna Alfier

Kulturno ljeto na otoku Zlarinu završilo je u filmskom tonu. Putujuća projekcija kratkometražnih filmova Betina Film Festivala (BAFF) privukla je brojne Zlarinjane i turiste.Filmsku projekciju otvorio je direktor Betina Film Festivala, Frane Bilić koji se zahvalio Katarini Gregov, direktorici Turističke Zajednice Zlarin što je ugostila ovu putujuću projekciju i omogućila prikazivanje na otoku.


Publika je imala priliku pogledati neke od najboljih filmova prvog i drugog izdanja festivala. Uz animirani film ‘Biciklisti’, redatelja Veljka Popovića kratko filmsko putovanje upriličio je i zlarinski redatelj i glumac Leon Lučev.


Autor pobjedničkog filma drugog izdanja festivala ‘Malo se sjećam tog dana zahvalio se Betina Film Festivalu što su prepoznali i nagradili njegov rad, ali i što su po prvi put doveli i prikazali film publici na njegovom rodnom Zlarinu.


Gost iznenđenja bio je protagonist dokumentarnog filma Uvik isto’, šibenski košarkaš Dario Šarić . Ispred platna pridružila mu se i redateljica filma Slavica Šnur koja je rekla kako je to film o ljubavi i o čovjeku koji je uspio u onome što najviše voli, ali ostao uvijek isti poštujući svoju obitelj, tradiciju i voljenu Dalmaciju.
Vezane vijesti
Ažurirano: 28.10.2020. 18:00:10

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account