Koncert 2CELLOS u Zagrebu gotovo rasprodan

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 26.2.2018. 15:49:02
Koncert 2CELLOS u Zagrebu gotovo rasprodan

Foto: 2cellosofficial

Ostalo je mjesec dana do koncerta svjetski poznatog violončelističkog dvojca 2CELLOS u zagrebačkoj Areni i dvorana je gotovo rasprodana.


U sklopu svoje The Score turneje dečki su proputovali svijet i održali predivne nastupe koje je publika ovacijama pozdravljala, a ono čemu se dečki posebno vesele nastup je pred domaćom publikom i to na dva velika koncerta u Zagrebu i Splitu.


Tako će prije zagrebačkog koncerta koji je zakazan za 23. ožujka u Areni, nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni, 16. ožujka.


Album koji je u potpunosti posvećen filmskoj glazbi, bit će predstavljen i hrvatskoj publici. Izvest će skladbe poput "May It Be" iz "Gospodara prstenova", "My Heart Will Go On" iz filma "Titanic , "Now We Are Free" iz "Gladijatora", "For the Love of a Princess" iz filma "Hrabro srce" i "Moon River" iz "Doručka kod Tiffanyja".


Mladi su glazbenici svoj posljednji nastup u Zagrebu održali prije dvije godine na Tomislavovom tgu gdje se okupilo više od 50 tisuća ljudi, a u Splitu su nastupili 2012. godine na rivi.


Bit će to dva spektakularna scenska nastupa uz veličanstveni zvuk koji proizvodi ovaj uigrani tandem.


Vezane vijesti
Ažurirano: 20.2.2024. 13:44:50

Create Account