Koncert pod zvijezdama ispred Narodnog sveučilišta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.6.2020. 11:09:36
Koncert pod zvijezdama ispred Narodnog sveučilišta

Foto: Promo

Narodno sveučilište Sesvete organizira Koncert pod zvijezdama u srijedu, 17. lipnja ispred sveučilišta.


Nakon Koncerta pod zvijezdama u utorak u Novom Jelkovcu, još jedan koncert na otvorenom najavljen je za dan kasnije, za srijedu. Ovaj put koncert će biti priređen u središtu Sesveta, na prostoru ispred zgrade Narodnog sveučilišta.

Na koncertu će nastupiti Antun Stašić – violina i Marjan Krajna – harmonika. Ovaj virtuozni duo predstavit će posjetiteljima najpoznatija djela klasične glazbe, tzv. minijature popularne klasike kao što su Habanera g. Bizeta, Humorske A. Dvoraka, Male noćne muzike W.A. Mozarta, Plesa sa sabljama A. Hačaturjana, Mađarskog plesa J. Bramsa, Motijevog čardaša i i Tanga Jalousie J. Gadea.

"Zahvaljujemo našoj vjernoj publici koja nas prati već 60 godina od postojanja Centra za kulturu Narodnog sveučilišta Sesvete i sudjeluje u našim kulturnim događanjima u Sesvetama, kao i raznolikim međunarodnim i međužupanijskim gostovanjima", govori voditeljica Centra za kulturu Aida Vidović Krilanović pozivajući pri tom sve zainteresirane na ovaj koncert koji na otvorenoj sceni na Trgu D. Domjanića započinje u 20 sati.


Vezane vijesti
Ažurirano: 1.3.2024. 13:22:36

Create Account