Održan Star Voice u Sesvetama

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.10.2020. 12:39:30
Održan Star Voice u Sesvetama

Foto: NS Sesvete

U sklopu SMUK-a festivala mladih, Centar za kulturu Narodnog sveučilišta Sesvete organizirao je u nedjelju, 18. listopada natjecanje u pjevanju „STAR VOICE“.Na natjecanju su nastupile naše mlade Sesvećanke: Beata Karamatić, Matea Buljan, Leonarada Žeravica, Josipa Rihtarić, Barbara Vuger, Antonija Petrić, Antea Šarić i Tia Kereta.


Stručni ocjenjivački sud u sastavu: Martina Tomčić Moskaljov, Boris Ciglenečki i Aida Vidović Kirlanović imao je prilično težak zadatak odabrati najbolje pjevačice natjecanja STAR VOICE, jer su sve kandidatkinje bile podjednako dobre.


Ipak Beata Karamatić i Josipa Rihtarić podijelile su nagradu najbolji STAR VOICE, a to su dva besplatna sata pjevanja u školi Husar&Tomčić.


"Drago nam je da smo i ove godine unatoč epidemijskim preprekama osigurali pjevački nadarenoj djeci mogućnost da pokažu svoje talente i sposobnosti, te da se druže uz glazbu i osjete natjecateljski duh. Vidimo se slijedeće godine", rekla nam je organizatorica i članica stručnog ocjenjivačkog suda, voditeljica Centra za kulturu, a ujedno i sama operna pjevačica Aida Vidović Krilanović.


Vezane vijesti
Ažurirano: 22.12.2020. 10:26:45

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account