HNK, kazalište sa srcem

Autor: Tomislav Radić
Objavljeno: 1.3.2021. 20:29:39
HNK, kazalište sa srcem

Foto: HNK

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u partnerstvu s Hrvatskom lutrijom uspjelo je spojiti 20 osoba iz javnog života, ljubitelje kazališta i novu predstavu Revizor, dramsku inačicu kultnog Gogoljevog romana, u akciji za pomoć Petrinji.



Pod nazivom Kazalište sa srcem  pokušat će se skupiti novac za popravak bolničkih uređaja bolnice u Petrinji koji su oštećeni u potresu.

Na konferenciji za medije je rečeno da će svi  ljubitelji kazališta moći  od 1. ožujka svakoga dana na Facebook stranici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu licitirati za jednu od 20 poznatih osoba. Osoba koja u roku od 24 sata ponudi najvišu cijenu, te iznos uplati na poseban žiro račun, tu osobu  izvest će 25. ožujka na izvedbu predstave Revizor u jednu od loža.


Među poznatim koji su se odazvali akciji i za čije će se društvo u loži HNK licitirati jesu Dario Šimić, Boris Jokić, Joško Lokas, Stjepan Božić, Davor Gobac, Tihomir Ladišić, Zoran Šprajc, Morana Zibar, Tereza Kesovija, Gabi Novak, Krešimir Međeral, Zoran Vakula, Matija Đulvat, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ana Begić Tahiri, Nina Violić, Nives Zeljković Celzijus i Domagoj Jakopović Ribafish.





Vezane vijesti
Ažurirano: 13.1.2023. 9:33:50

Create Account