Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ u NS Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.10.2019. 9:54:41
Početak: 18.10.2019. 20:00
Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ u NS Sesvete

Foto: Plakat

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu.Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević) Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garosnjeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit.


Sasvim različiti po karakerima , svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku. Režija i tekst: Stanko Holcer


Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“  održat će se u Sesvetama, u petak, 18.10.2019., u 20,00 sati, u dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1. Ulaznice su u prodaji on line WWW.EVENTIM.HR, te na prodajnim mjestima u Zagrebu: BP PETROL Sesvete II, Sesvetska ulica 49; EXCLUSIVE CHANGE MJENJAČNICA, ZG Kaufland Sesvete, Bistrička 6; FORUM JAZZ CAFFE BAR, Ninska 3; TISAK MEDIA CENTRI U ZAGREBU. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 60,00 kn, a na dan predstave 70 kn.
Vezane vijesti
Ažurirano: 2.12.2020. 17:34:43

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account