Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ u NS Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.10.2019. 9:54:41
Početak: 18.10.2019. 20:00
Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ u NS Sesvete

Foto: Plakat

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“ na jedan vrlo komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna danas u našem društvu.Glavni junaci su Ivana (Marta Milosavljević) Natašina (Tijana Janković) rođena sestra i Marko (Ivan Ivanov) Natašin muž. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garosnjeri sa velikim problemima – bez novca da plate ratu za stambeni kredit.


Sasvim različiti po karakerima , svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti se, vidjet ćete u ovoj urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku. Režija i tekst: Stanko Holcer


Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“  održat će se u Sesvetama, u petak, 18.10.2019., u 20,00 sati, u dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete, Trg Dragutina Domjanića 6/1. Ulaznice su u prodaji on line WWW.EVENTIM.HR, te na prodajnim mjestima u Zagrebu: BP PETROL Sesvete II, Sesvetska ulica 49; EXCLUSIVE CHANGE MJENJAČNICA, ZG Kaufland Sesvete, Bistrička 6; FORUM JAZZ CAFFE BAR, Ninska 3; TISAK MEDIA CENTRI U ZAGREBU. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 60,00 kn, a na dan predstave 70 kn.
Vezane vijesti
Ažurirano: 26.2.2020. 11:44:47

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account