Predstava za odrasle "Sarmica"

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 22.1.2017. 20:33:14
Početak: 27.01.2017. 20:00
Predstava za odrasle "Sarmica"

Foto: preuzeto: ns-sesvete.hr

U dvorani Narodnog sveučilišta Sesvete, u petak 27.01.2017. u 20 sati, Kazališna skupina Lectirum izvesti će predstavu za odrasle "Sarmica".

Ulaznice su u prodaji.


Redatelj: Zoran Mužić

Igraju:

Ksenija Pajić

Duško Valentić

Mladen Čutura


Postariji gospodin, arhitekt, Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je Saša odlučio pratiti Vesnu kako bi saznao s kim se druži, gdje zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.

U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina ( Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvije drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa izmedu njega i Vesnice.

Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška ( Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje.

On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirat: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala.

Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!


PRODAJA ULAZNICA NA BLAGAJNI DVORANE

- ponedjeljak od 17.00 – 20.00 sati

- utorak – petak od 11.00 – 13.00 sati

- 1 sat prije početka predstave


Cijena ulaznice:

50,00 kn u slobodnoj prodaji,

30,00 kn za organizirani posjet škola,

40,00 kn za UMIROVLJENIKE


Kontakt: Zoran Radovanović, stručni suradnik za scensku djelatnost

e-mail: zoran.radovanovic@ns-sesvete.hr


(www.ns-sesvete.hr)


Create Account