Najbolji hrvači svijeta ovog vikenda u Zagrebu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.11.2020. 10:57:05
Najbolji hrvači svijeta ovog vikenda u Zagrebu

Foto: Grad Zagreb

U organizaciji Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Svjetske hrvačke federacije (United World Wrestling) 7. i 8. studenog u Zagrebu se održava međunarodni turnir hrvanja grčko-rimskim stilom za seniore - UWW Grand Prix Zagreb Open 2020., najavljeno je na danas održanoj konferenciji za medije u zagrebačkome hotelu „WestIn“.

 

Želim zahvaliti Svjetskoj hrvačkoj federaciji što nam je omogućila da organiziramo natjecanje i u ovim posebnim uvjetima izazvanim pandemijom koronavirusa. I zato hvala našim hrvačima, trenrima i svima koji su sudjelovali u organizaciji natjecanja u zahtjevnim vremenima kojima svjedočimo., kazao je tom prigodom gradonačelnik Milan Bandić te, zaželjevši uspjeh našim natjecateljima, istaknuo:  „Ono što me fascinira kod hrvanja jest da ono ujedinjuje pozitivnu strast za uspjehom, tehniku i snagu, što graniči s gotovo nemogućim i na tome čestitam svim hrvačima.“

 

Na sedmome po redu turniru nastupit će više od 100 svjetskih hrvačkih imena iz 20 zemalja, a boje našeg hrvanja branit će najbolji hrvatski hrvači: Božo Starčević, Ivan Huklek, Dominik Etlinger, Ivan Lizatović, Vjekoslav Luburić, Antonio Kamenjašević, Pavel Puklavec, Karlo Kodrić, Filip Šačić i drugi.

 

Nakon duže stanke ovo je prvo natjecanje na kojem će najbolji svjetski hrvači odmjeriti snage te je izvrsna uvertira za svjetsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu u prosincu ove godine, rekao je Milan Pavelić, predsjednik Saveza hrvačkih športova Grada Zagreba.

 

Natjecanje se održava u Domu sportova te je zbog korona virusa zatvoreno za gledatelje.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.2.2021. 8:50:44

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account