Ostvarenje poziva na susret sa Zdenkom Bašićem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 5.3.2021. 9:44:38
Ostvarenje poziva na susret sa Zdenkom Bašićem

Foto: Vizual Ostvarenje

Ostvarenje, kreativne radionice crtanja i slikanja organizira na Dan žena interaktivni susret s proslavljenim umjetnikom Zdenkom Bašićem.
Naš umjetnik mlađe generacije, Zdenko Bašić, proslavljen u zemlji i svijetu po svojim ilustracijama, video brojevima i kratkim filmovima, gostovat će u ponedjeljak, 8. ožujka na interaktivnoj radionici Ostvarenja gdje će podučiti mnoge velike i male likovnjake. 


Ostvarenje poziva sve zainteresirane na radionicu koja će biti organizirana u Gimnaziji Sesvete, 8. ožujka od 18 do 20sati.


Zdenko Bašić rođen je 27. siječnja 1980. godine u Zagrebu gdje je završio Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, Odjel grafičkog dizajna. Diplomirao je na Odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2005. godine 10 minutnim lutka-filmom Priča o snijegu – Anđeli u snijegu, i nagrađen nagradom za najuspješnije diplomante. Pored animiranog filma i režije, bavi se i ilustracijom te je dosad ilustrirao nekoliko autorskih knjiga, objavio više video brojeva i kratkih filmova za koje dobiva mnoga domaća i međunarodna priznanja.
Vezane vijesti
Ažurirano: 31.3.2021. 17:44:01

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account