Božićnom školskom priredbom u OŠ Sesvetska Sela razveselili posjetitelje.

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 18.12.2019. 21:45:29
Božićnom školskom priredbom u OŠ Sesvetska Sela razveselili posjetitelje.

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Lijepom priredbom u vedrom tonu uz zvuke zvončića i ostale prigodne pjesme učenici oduševili posjetitelje, većinom roditelje.



Mate, tate, ali i djedovi i bake, pa čak i poneki prijatelji ili susjedi roditelja nazočili su na punim tribinama školske sportske dvorane OŠ Sesvetska Sela lijepoj božićnoj priredbi koja je završila tradicionalnom božićnom čestitkom sjeverozapadnih krajeva Hrvatske: Daj vam Bog picekov, racekov, purekov.....


Oduševljeno su pljeskali svim izvođačima, kao i ravnateljici koja je pred sam kraj priredbe svima poželjela sretne ugodne blagdane, podsjetivši pri tom da je ponedjeljak prije Badnjaka nastavni dan, odrađuje se štrajk.


"Evo si su mi čestitali na priredbi, čestitke proslijeđujem mojim učiteljicama i učiteljima koji su je i ostvarili i naravno učenicima sudionicima priredbe. Posebno sam radosna što konačno možemo održati priredbu ovdje u dvorani bez mirisa plijesni. Vidjeli ste da je konačno sve obnovljeno i nema više problema s vlagom i prokišnjavanjem kao do sad", rekla nam je nakon priredbe ravnateljica Gordana Vojnović uz malu zakusku koju su priredile vrijedne školske kuharice zaslužujući tako pohvalu na odlično odrađenoj domaćoj zadaći pripreme autohtonih prigorskih božićnih jela i slastica.


Osnovna škola Sesvetska Sela sa 668 učenika jedna je od najvećih sesvetskih škola.


Vezane vijesti
Ažurirano: 12.4.2024. 15:37:49

Create Account