Profesori Gimnazije Sesvete opraštaju se od svojih maturanata virtualnim putem

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 28.5.2020. 13:26:11
Profesori Gimnazije Sesvete opraštaju se od svojih maturanata virtualnim putem

Foto: Gimnazija Sesvete

Po prvi puta u povijesti našeg školstva, a nadajmo se i posljednji, profesori ne mogu zagrliti niti izravno pozdraviti svoje učenike, svoje maturante s kojima su dijelili četiri godine školsku zgradu, te mnoge ugodne i lijepe školske trenutke."Iako su školske klupe prazne, naša srca nisu! Sretno svim maturantima koji danas otvaraju novo poglavlje svog života,  oni su ponos Gimnazije Sesvete!", poručuje ovim putem u ime svih profesora Gimnazije Sesvete Željka Župan Vuksan.


Maturanti Gimnazije Sesvete, kao i svi ostali maturanti, danas će svoj dan obilježiti na potpuno drugačiji način, negoli su to činili njihovi prethodnici i što će to, vjerujemo, nakon njih činiti njihovi sljedbenici. 


Kako bi ipak maturanti zasluženo na samom kraju svog srednješkolskog obrazovanja čuli poruke svojih profesora, oni su se, kao i protekla dva mjeseca, poslužili modernim tehnologijama, te snimili video zapise, bolje rečeno, razrednici su snimili videoleksikone svaki za svoj razred i postavili na Youtube kanal škole.


Objavili su i fotografije s kratkim porukama. 


Na dnu članka na koji možemo smjestiti jedan video zapis, objavili smo (bolje hrvatski rečeno - šerali smo) video 4.a razreda, a na donjim linkovima možete pogledati video zapise ostalih razreda. 📽️4.b 

📽️4.c 

📽️4.d 

📽️4.e  


Video: Gimnazija Sesvete

Vezane vijesti
Ažurirano: 10.7.2020. 16:39:27

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account