Proslava na daljinu: OŠ Sesvete proslavila 155. rođendan (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.4.2020. 9:44:18
Proslava na daljinu: OŠ Sesvete proslavila 155. rođendan (video)

Foto: Screenshot Youtube

Kada, na žalost, nisu mogli biti svi zajedno, učenici i nastavnici OŠ Sesvete okupili su se u svojoj virtualnoj školi.  Osnovna škola Sesvete obilježila je u subotu, 18. travnja, kako je bilo i predviđeno Školskim kurikulom, svoj 155. rođendan.

Planirana velika svečanost i brojna prigodna događanja nisu mogla biti provedena zbog fizičke razdvojenosti i izolacije no veliko "badlovsko" srce učenika i učitelja  nije odoljelo. 


Obilježili su Dan škole na originalan #ostanidoma način. Umjesto nastave na daljinu, imali su svečanost na daljinu...  Na čestitke i najljepše želje koje su učenicima uputili razrednici, učitelji i ravnateljica, putem virtualnih učionica, razrednih grupa i web stranice, oni  su na isti način uzvratili - mnoštvom likovnih, glazbenih, poetskih, video uradaka pokazali poštovanje, ljubav i pripadnost svojoj školi. Virtualnu zbornicu i razrede "preplavilo" je bezbroj emotivnih čestitki i  maštovitih radova učenika, djelatnika i roditelja, a tek dio toga možete pogledati na web stranici Osnovne škole Sesvete.


Video: OŠ Sesvete

Vezane vijesti
Ažurirano: 23.1.2021. 13:31:04

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account