Proslava na daljinu: OŠ Sesvete proslavila 155. rođendan (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.4.2020. 9:44:18
Proslava na daljinu: OŠ Sesvete proslavila 155. rođendan (video)

Foto: Screenshot Youtube

Kada, na žalost, nisu mogli biti svi zajedno, učenici i nastavnici OŠ Sesvete okupili su se u svojoj virtualnoj školi.  Osnovna škola Sesvete obilježila je u subotu, 18. travnja, kako je bilo i predviđeno Školskim kurikulom, svoj 155. rođendan.

Planirana velika svečanost i brojna prigodna događanja nisu mogla biti provedena zbog fizičke razdvojenosti i izolacije no veliko "badlovsko" srce učenika i učitelja  nije odoljelo. 


Obilježili su Dan škole na originalan #ostanidoma način. Umjesto nastave na daljinu, imali su svečanost na daljinu...  Na čestitke i najljepše želje koje su učenicima uputili razrednici, učitelji i ravnateljica, putem virtualnih učionica, razrednih grupa i web stranice, oni  su na isti način uzvratili - mnoštvom likovnih, glazbenih, poetskih, video uradaka pokazali poštovanje, ljubav i pripadnost svojoj školi. Virtualnu zbornicu i razrede "preplavilo" je bezbroj emotivnih čestitki i  maštovitih radova učenika, djelatnika i roditelja, a tek dio toga možete pogledati na web stranici Osnovne škole Sesvete.


Video: OŠ Sesvete

Vezane vijesti
Ažurirano: 2.6.2020. 9:49:55

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account