Tetris challenge u Gimnaziji Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2019. 8:51:47
Tetris challenge u Gimnaziji Sesvete

Foto: Gimnazija Sesvete

Slijedeći svjetski hit slaganja i prikazivanja opreme za djelovanje, u Tetris challenge uključila se i Gimnazija Sesvete.Jučer, u ponedjeljak, 21. listopada u predvorju Gimnazije, profesori i njihovi učenici posložili su svoju opremu koju koriste u obrazovnom procesu, te mobitelima ovjekovječili vrlo zanimljivu sliku. Pridruživanjem ovom svjetskom hitu koji su započele sigurnosne i spasilačke službe, ali sada sudjeluju  i drugi, u ovoj našoj obrazovnoj ustanovi još jednom pokazuju i dokazuju kako Gimnazija Sesvete uz vrhunsko temeljno obrazovanje, slijedi i najnovije svjetske trendove.


Inače Tetris izazov nazvan po lengendarnoj i jednoj od prvih kompjutorskih slagalica pod hashtagom #tetrischallange, započeo je početkom rujna u Zürichu odakle se kao virus munjevito proširio svijetom, a nakon hitnih i spasilačkih službi, i mnogi drugi shvatili su veliku mogućnost promocije svoje djelatnosti uz Tetris challenge. 


U Hrvatskoj prvi su krajem rujna ovaj foto - pokret iskoristili za svoju promociju zagrebački vatrogasci iz JVP-a, potom zagrebačka policija, a zatim i mnogi drugi.


Čestitamo sesvetskoj gimnaziji, jer za sada na Instagramu još nismo uočili da je bilo gdje u svijetu jedna škola tako detaljno prikazala svoje djelovanje kroz #tetrischallenge kao Gimnazija Sesvete....a ovako se pripremalo....
Vezane vijesti
Ažurirano: 3.2.2021. 14:10:54

Hoćete li izaći na izbore?

Hoću i glasat ću
Neću izaći
Hoću, ali neću glasati, poništit ću listić
Izaći ću u birtiju, ne na izbore
Kakvi sad izbori?
Ovdje sam došao samo kliknuti
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account