Gordan Jandroković i trojica kandidata iz Sesveta za sigurnu Hrvatsku

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.7.2020. 18:46:08
Gordan Jandroković i trojica kandidata iz Sesveta za sigurnu Hrvatsku

Foto: Sesvete danas

Promo članak

U nedjelju, 5. srpnja, na parlamentarnim izborima Sesvećanke i Sesvećani, kao i ostali građani u 2. izbornoj jedinici, biraju između 19 kandidacijskih lista. Jedna od njih je lista broj 12 Hrvatske demokratske zajednice koju predvodi aktualni predsjednik Hrvatskoga sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković.Na listi se uz Jandrokovića nalaze i tri naša Sesvećanina. Na četvrtom mjestu je junak Domovinskog rata i obrane Vukovara Ante Deur. Cijeli je svoj život posvetio upravo braniteljima i obitelji koji će biti i teme za koje će se zalagati radom u Saboru. Sa suprugom i čak osmero djece živi u Sesvetama i ostat će, kako kaže, uvijek dostupan svojim susjedima, suborcima i sugrađanima.


Odmah do njega na petom mjestu je još jedno poznato ime u Sesvetama, ono ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana, sina pokojnog Ante Grlića Radmana. Ovaj iskusni diplomat nedavno je za sebe napisao kako se „ponosi Bosnom i Hercegovinom u kojoj je rođen, Sesvetama gdje je odrastao i Hrvatskom čije interese zagovara kao diplomat i ministar“. S nepunih 9 godina iz Prisoja kod Tomislavgrada doselio se u Sesvete u kojima je proveo dobar dio života prije odlaska u inozemstvo. Na poziv dr. Tuđmana, vraća se u Hrvatsku prije rata i uključuje se u rad Stožera saniteta i Vladinog ureda za izbjeglice. Kaže da mu je najveća i najdraža funkcija ona supruga i oca troje djece -  Katarine, Ante i Marte.


I na devetom mjestu liste broj 12. Hrvatske demokratske zajednice je aktualni saborski zastupnik i glas Sesveta u Hrvatskom saboru Ante Plazonić. Diplomirani inženjer telekomunikacija i hrvatski branitelj Ante Plazonić posebno se zalagao za projekt produžetka Branimirove ulice, a njegovim amandmanom u gradskoj skupštini osigurani su novci kojima je započeo otkup zemljišta na toj trasi i nastavlja se dalje.


U izazovnim vremenima koja su pred nama, samo odgovorni, sposobni i dokazani ljudi mogu osigurati sigurnu Hrvatsku. Stoga igrajmo na sigurno, birajmo Hrvatsku demokratsku zajednicu!


Vezane vijesti
Ažurirano: 16.7.2020. 14:08:18

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account