Konstituirajuća sjednica Gradske skupštine odgođena za 13 sati

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 10.7.2017. 11:32:48
Konstituirajuća sjednica Gradske skupštine odgođena za 13 sati

Foto: HINA/ Denis CERIĆ /dc

Konstituirajuća sjednica zagrebačke Gradske skupština koja je trebala početi u ponedjeljak u 10 sati, ministar uprave Lovro Kuščević odgodio je za 13 sati, zbog toga što, kako je rečeno, kvorum još nije ispunjen tako da se ne mogu donositi pravovaljene odluke.


"Kao što znate, ministar Kuščević je danas kao ministar uprave sazvao sjednicu za u 10 sati. Nažalost, kvorum još nije ispunjen tako da se ne mogu donositi pravovaljene odluke i ministar Kuščević odgađa sjednicu, znači istu, za danas u 13 sati", izjavila je novinarima glasnogovornica Ministarstva uprave Željka Perić u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

Perić je izašla pred brojne novinare, fotoreportere i snimatelje koji su čekali izjave budući da je za danas uoči konstituirajuće sjednice Gradske skupštine bilo najavljeno potpisivanja sporazuma o suradnji stranke Bandić Milan 365 -  Stranke rada i solidarnosti i njezinih partnera, s HDZ-om i Listom grupe birača nositeljce Brune Esih. 


U Gradskoj skupštini su se okupili njihovi predstavnici - izabrani gradski zastupnici, a pridružio im se i ministar uprave Lovro Kuščević. 

Nakon izjave glasnogovornice Perić, iz prostorije gdje se očekivalo potpisivanje sporazuma o suradnji izašao je i izabrani gradski zastupnik s Liste Brune Esih - Zlatko Hasanbegović. On je na pitanje Hine imaju li 26 potrebnih potpisa za promjenu imena Trga maršala Tita, a što je uvjet Liste Brune Esih za potpisivanje sporazuma, izjavio da "mora biti". 


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 31.3.2020. 18:35:42

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account