Sesvetski HSS održao interni stranački skup

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.4.2017. 9:31:35
Sesvetski HSS održao interni stranački skup

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Predsjednik sesvetskog HSS-a Darko Židak optimističan uoči predstojećih lokalnih izbora.


Na jučerašnjem motivacijskom predizbornom skupu za članove odnosno vodeće ljude ogranaka po naseljima, predsjednik sesvetske organizacije te stranke, Darko Židak, posebno je istaknuo da na ovim izborima HSS gotovo da i nema što izgubiti.

"U proteklom mandatu HSS u sesvetskom vijeću gradske četvrti nije imao niti jednog vijećnika, a imao je tek nekoliko predsjednika mjesnih odbora. Mislim da je to dno dna i da niže ne možemo biti. Očekujem na ovima prije svega konsolidaciju naše organizacije, maksimalno angažiranje svih naših članova u radu na terenu, te po rezultatima izbora nekoliko mandata u vijeću", rekao je uz ostalo Židak.

Misli da je trenutno najvažnije kvalitetno raditi u mjesnim odborima gdje bi u suradnji s vodstvom gradske četvrti mještanima trebali riješiti što je više moguće njihovih potreba i zahtjeva. Očekuje dobar odaziv građana na izbore i nada se dobroj reakciji svih žitelja Sesveta na njihove poruke.

"Najstarija hrvatska stranka s više od stogodišnjom tradicijom svakako zaslužuje više od ovoga sada. Mi smo odlučili u Sesvetama ići sami bez ikakvih koalicija, pa neka građani kažu što misle. Ako valjamo, dat će nam glasove, u protivnom neka nas izbrišu, no uvjeren sam da se to ne bu dogodilo", rekao je u svom stilu kajkavskim narječjem, nositelj liste HSS-a za Sesvete Darko Židak.


Vezane vijesti
Ažurirano: 15.11.2023. 8:45:57

Create Account