Stranka Promijenimo Hrvatsku izbacila iz članstva Dražena Juranovića

Autor: Marina Mađerić
Objavljeno: 27.6.2017. 9:01:37
Stranka Promijenimo Hrvatsku izbacila iz članstva Dražena Juranovića

Foto: promijenimohrvatsku.hr; ilustracija

Predsjedništvo stranke Promijenimo Hrvatsku (PH) na telefonskoj sjednici u ponedjeljak popodne većinom glasova donijelo je Odluku o isključenju iz članstva stranke Dražena Juranovića, koji je danas na konstituirajućoj sjednici Skupštine sisačko-moslavačke županije podupro koaliciju HDZ-a s partnerima, čime je HDZ-ova koalicija ostvarila većinu u Županijskoj skupštini.


 „Na danas održanoj telefonskoj sjednici Predsjedništva stranke Promijenimo Hrvatsku u popodnevnim satima većinom je donesena Odluka o isključenju iz članstva stranke Dražena Juranovića.

Usprkos zaključcima Predsjedništva i Glavnog odbora Promijenimo Hrvatsku da se u Sisačko-moslovačkoj županiji neće nakon lokalnih izbora poduprijeti koalicija na čelu s HDZ-om, Dražen Juranović je postupio samoinicijativno i ignorirao spomenute stavove i naputak, čime je u velikoj mjeri narušio prava i obveze iz Statuta PH i učinio značajnu političku štetu ugledu stranke u javnosti“, izjavio je predsjednik stranke dr. Ivan Lovrinović, priopćeno je iz Odnosa s javnošću Promijenimo Hrvatsku.


(Hina)


Vezane vijesti
Ažurirano: 11.7.2020. 15:14:33

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account