Košarka u prvom planu: Velik odaziv na Dan otvorenih vrata KK Sesvete

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 14.9.2020. 14:35:40
Košarka u prvom planu: Velik odaziv na Dan otvorenih vrata KK Sesvete

Foto: Sesvete danas, KK Sesvete

Sesvetski košarkaški klub organizirao je u nedjelju Dan otvorenih vrata sa street ball natjecanjem, igrama za najmlađe i animacijom za upis u klub.


Doista je zanimanje bilo veliko koje niti vruč rujanski dan koji je više nalikovao srpanjskom ljetu nije mogao pomutiti zanimanje za košaricu. Od najmlađih kikića kojima je bio postavljen dječji koš, preko nešto malo starijih i većih dječaka i djevojčica, pa sve do juriora i mlađih seniora, haklalo se naveliko. 


"Željeli smo i ovim načinom promovirati naš klub koji se, podsjetit ću naše sugrađane, natječe u Prvoj ligi, a nadajmo se da će nam epidemiološka situacija ići na ruku kako bismo slobodno mogli započeti i završiti naše natjecanje. Uglavnom zadovoljni smo posjetom djece i mladih ovom našem eventu, zahvaljujem svima na dolasku i čestitam pobjednicima na našem malom turniru", kaže predsjednik KK Sesvete Ivica Granić dodajući kako očekuju konačno omogućavanje treninga.


Pobjednici turnira su ekipa CB Amigo koja je digla pehar i objesila medalje, a bilo je i drugih nagrada. 


Događaj je održan na otvorenim prostorima srednjoškolskog igrališta u Novom Jelkovcu.


Natjecanja u 1. Hrvatskoj košarkaškoj ligi trebalo bi započeti 10. listopada, a prvu utakmicu naši Sveci trebali bi igrati na svom parketu u Novom Jelkovcu protiv momčadi Cedevita junior.


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

Create Account