Nevjerojatan rasplet utakmice Sesvete - Zapruđe: U zadnjoj četvrtini razvaljotka

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 2.2.2020. 13:23:43
Nevjerojatan rasplet utakmice Sesvete - Zapruđe: U zadnjoj četvrtini razvaljotka

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su u subotu navečer košarkaši Sesveta koji su gotovo do pred kraj susret gubili, u jednom trenutku i s 15 koševa razlike, da bi potom u zadnjoj četvrtini natrpali koš protivnika. Sesvete - Zapruđe 77:70 (31:48).



U jučer odigranom 14. kolu Prve hrvatske košarkaške lige, zacijelo je najnevjerojatnija utakmica odigrana je upravo u Sesvetama. U sportskoj dvorani Jelkovec rukometaši Sesveta ugostili su momčad Zapruđa. Bio je to derbi začelja, pretposljednjih Sesveta i posljednjeg Zapruđa. Domaći nisu počeli dobro i veći dio utakmice su se mučili. Gosti su na poluvremenu imali čak +17. 

Preokret se ipak dao naslutiti u trećoj četvrtini koju su domaći dobili s + 6, a onda u posljednjoj utakmici dogodilo nešto fantastično za domaće igrače i navijače koji uvijek fantastično prate svoj klub. Sveci su odigrali nevjerojatno kvalitetno postigavši čak 25 koševa, dok su istovremeno primili tek 7. Konačno 77:70 i pobjeda!


Najefikasniji u redovima Svetaca bili su Dario Papak i Philip Babić postigavši svaki po 18 koševa.


Sesvete: Karlo Findri, MAtej Krajačić 2, Martin Jurišić, PAško Filić, Filip Tušek 13, Antonio Mišić 8, Mislav Oršanić 4, Dario Papak 18, Ivan Piasevoli 2, Philip Babić 18, Ivan Perković 2 i Karlo Kos 10

Trener: Josip Bulajić 






Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

Create Account