Sveci kod kuće izgubili od Omiša

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.2.2020. 15:04:50
Sveci kod kuće izgubili od Omiša

Foto: Sesvete danas, arhiva

Košarkaši Sesveta izgubili su domaću utakmicu od KK Omiš Čagalj Tours 78:88 (33:50).



Vrlo loš ulazak u utakmicu i slabo prvo poluvrijeme (prve dvije četvrtine, naročito druga) nisu protiv jakog protivnika dale priliku naknadnog popravka. 


aAkon senzacionalne pobjede u prošlom golu kod lidera prvenstva Jazina, moguće da su se naši dečki i malo uljuljali, jer shvatili su da su dostigli kvalitetu u kojoj u ovom rangu maksimalnim angažmanom mogu svakoga pobijediti. 


No, iako kod kuće, ovaj put to nije išlo, gosti su se dobro pripremili poučeni prethodnim izdanjem Svetaca što je rezultiralo porazom domaćih. 


U drugom poluvremenu i to u obje četvrtine, košarkaši Sesveta su dobili, međutim, prethodna je razlika bila prevelika da bi ju uspjeli sustići što je na kraju dovelo do slavlja Omišana. 


Dario Papak, najbolji strijelac Sesveta postigao je "samo" 18 poena, što je ispod njegovog prosjeka, no i on ima pravo ponekad na nešto slabiji učinak, dok je kod protivnika Ivan Mimica nemilosrdno trpao sesvetski koš na kraju završivši kao najbolji strijelac utakmice s 33 poena. 


KK Sesvete sada je na 10. mjestu i trebat će još dvije pobjede u dva zadnja kola da bi osigurao o(p)stanak u ligi.



KK Sesvete: Karlo Findri, Paško Filić, Filip Tušek 8, Martin Juršić 4, Antonio Mišić 6, Mislav Oršanić 12, Dario Papak 18, Ivan Piasevoli, Philip Babić 12, Ivan Perković,  Maddred Amir Kamari 3 i Karlo Kos 15.


Trener: Josip Bulajić


Rezultati 17. kola:




Poredak:




Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

Create Account