Sveci pobijedili Gospare u teškoj utakmici

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 7.3.2020. 23:27:18
Sveci pobijedili Gospare u teškoj utakmici

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

Košarkaši Sesveta doslovce su uspjeli iščupati pobjedu protiv momčadi Dubrovnika, 78:76 (34:39).U vrlo teškoj utakmici, derbyju začelja u kojoj su se čupali bodovi za ostanak u ligi, sesvetski košarkaši su na kraju, pokazalo se, imali malo smireniju ruku, te odnijeli pobjedu.


Gosti su uspjeli blokirati najboljeg Sesvećanina Papka koji je postigao za njega malih 11 poena, međutim to je otvorilo prostora sjanim Babiću, Kosu i Kamariju da postižu koševe što je u konačnici i presudilo. Uvjerljivo najefikasniji na utakmici protiv kojeg sesvetska obrana nije imala rješenja bio je Petar Dubelj postigavši 33 poena.


Sveci su na tablici preskočili Gospare, imaju 26 bodova koliko i Dubrovnik, no nešto bolju koš razliku. 


U narednom kolu Sesvećani gostuju kod Universitasa koji je isto tako u opasnoj zoni, na  9. mjestu s također 26 bodova. Žele li sesvetski košarkaši ući u nešto sigurnije vode, potrebna im je još i ta pobjeda. Držimo palce.


KK Sesvete:    Matej Krajačić,  Martin Jurišić,  Paško Filić,  Filip Tušek 10,  Antonio Mišić,  Mislav Oršanić 6,  Dario Papak 11,  Ivan Piasevoli, Philip Babić 17,  Ivan Perković,  Amir Kamari Maddred 16,  Karlo Kos 16


Trener: Josip Bulajić


Poredak nakon nepotpunog 19. kola: 

Vezane vijesti
Ažurirano: 1.3.2020. 15:18:53

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account