Sveci se vraćaju kući

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2020. 13:37:58
Sveci se vraćaju kući

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvetski košarkaši navijačkog naziva "Sveci", koji su zbog nemogućnosti igranja "protjerani" iz Sesveta, uskoro bi se mogli vratiti.



Nakon što je u listopadu započela sezona natjecanja u 1. muškoj košarkaškoj ligi, košarkaši Sesveta nisu mogli igrati kao domaćini. Razlog tome je, kao što smo već pisali, kvar motora za spuštanje koševa koje je oštetio potres, a u gimnazijskoj dvorani semafor nije adekvatan prvoj ligi. 


Stoga su košarkaši Sesveta ili popularni "Sveci" utakmice morali igrati u gostima ili kao domaćini tražiti neke druge dvorane u drugim dijelovima grada.


Holdingova podružnica Upravljanje projektima nije na vrijeme reagirala, te se kvar protegao do duboko u sezonu. U međuvremenu nam je ovih dana voditelj sektora održavanja objekata Vladimir Markulin javio da se drugi natječaj privodi kraju. 


"Postupak nabave je u tijeku te očekujemo da se isti završi u roku od 5-7 dana, a samo izvršenje i popravak sustava očekujemo u narednih 20 dana", tvrdi Markulin.


 Ako su njegove riječi točne, a nadamo se da jesu, Sveci bi, nadajmo se, posljednju utakmicu ove godine 19. prosinca konačno zaigrati na domaćem terenu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

Create Account