Sveci se vraćaju kući

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 12.11.2020. 13:37:58
Sveci se vraćaju kući

Foto: Sesvete danas, arhiva

Sesvetski košarkaši navijačkog naziva "Sveci", koji su zbog nemogućnosti igranja "protjerani" iz Sesveta, uskoro bi se mogli vratiti.Nakon što je u listopadu započela sezona natjecanja u 1. muškoj košarkaškoj ligi, košarkaši Sesveta nisu mogli igrati kao domaćini. Razlog tome je, kao što smo već pisali, kvar motora za spuštanje koševa koje je oštetio potres, a u gimnazijskoj dvorani semafor nije adekvatan prvoj ligi. 


Stoga su košarkaši Sesveta ili popularni "Sveci" utakmice morali igrati u gostima ili kao domaćini tražiti neke druge dvorane u drugim dijelovima grada.


Holdingova podružnica Upravljanje projektima nije na vrijeme reagirala, te se kvar protegao do duboko u sezonu. U međuvremenu nam je ovih dana voditelj sektora održavanja objekata Vladimir Markulin javio da se drugi natječaj privodi kraju. 


"Postupak nabave je u tijeku te očekujemo da se isti završi u roku od 5-7 dana, a samo izvršenje i popravak sustava očekujemo u narednih 20 dana", tvrdi Markulin.


 Ako su njegove riječi točne, a nadamo se da jesu, Sveci bi, nadajmo se, posljednju utakmicu ove godine 19. prosinca konačno zaigrati na domaćem terenu. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 23.11.2020. 9:51:18

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account