Sveci se vraćaju u Jelkovec

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.2.2021. 9:26:23
Sveci se vraćaju u Jelkovec

Foto: Plakat

Košarkaši Sesveta popularni Sveci nakon malo manje od godine dana vraćaju se u svoju dvoranu.U utakmici 15. kola 1. HKL-a KK Sesvete dočekuje Omiš, a utakmica se igra u sportskoj dvorani Jelkovec, gdje su Sesvećani doma. No, podsjetimo se, nakon velikog zagrebačkog potresa u dvorani su oštećeni mehanizmi za podizanje i spuštanje koševa, te se zbog toga nisu mogle odigravati košarkaške utakmice. 


Košarkaši Sesveta domaće su utakmice igrali u gostima, ili bi igrali u drugim zagrebačkim dvoranama kao domaćini. 


Istina da je nadležnima trebalo dugo da taj, nama laicima naizgled sitan kvar poprave, no to je konačno riješeno i nadajmo se da će nadalje sve biti u redu s dvoranom, jer, podsjetimo, imali su problema i rukometaši s prokišnjavanjem krova, no to je popravljeno i ustvari nova dvorana, valjda je konačno bez vidljive mane.


Kako su sami košarkaši napisali na svojoj fejsbuk stranici, nakon 336 dana "progonstva", vraćaju se u svoju dvoranu. Doduše i nadalje navijači neće moći na tribine, nadajmo se još ne zadugo, no ovu će utakmicu moći pratiti putem interneta - link je ovdje.


Utakmica počinje u 19 sati, a protivnici Sesvećana, Omišani su jedina momčad koju su naši dečki uspjeli pobijediti ove sezone. Nadajmo se da će to ponoviti ako su gosti u međuvremenu doveli pojačanja. 


U svakom slučaju bit će zanimljivo, a mi Svecima držimo palce.


Vezane vijesti
Ažurirano: 7.4.2021. 12:57:31

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account