Sveci su prvaci!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 25.3.2019. 9:13:52
Sveci su prvaci!

Foto: KK Sesvete

Odigravanjem 18. kola 2. HKL-a centar, završeno je natjecanje u tom rangu. Prvak lige je KK Sesvete!



I prije ove posljednje utakmice znalo se tko je prvak lige. U nedjeljnom posljednjem kolu košarkaši Sesveta ušli su u utakmicu potpuno opušteni, jer ona nije nikome odlučivala ni o čemu, pa je stoga trener Vouk dao priliku igrati svim igračima, a igrali su i bez ponajboljeg Sesvećana Papka. Rezultat je zato ove gotovo revijalne utakmice Sesvećanima bio potpuno nevažan,  a grizli su jedino domaćini, Mladost koji su se u ovakvoj utakmici htjeli odužiti našim dečkima za poraz i samo trpali u naš koš.


Na to smo se mogli samo smijati, utrpajte i 200 poena, ali više ništa i nitko nam ne može uzeti titulu. Mi smo prvaci! Nakon što su domaći dobili malu satisfakciju pobijedivši 103:56 slavilo se s peharom - statuom koji je i službeno bio znak završetka prvenstva i titula Sesvećanima.


Sada Svece očekuju kvalifikacije za ulazak u viši rang. Je li to moguće, ne samo pobijediti suparnike i ući u viši rang, nego imali klub koji za sada nema neke veće potpore materijalne uvjete za igranjem u njemu? Vjerujemo da će uskoro biti iskristalizirani odgovori na ta pitanja. Za sada samo čestitke i dečki slavite, zaslužili ste! 


Vezane vijesti
Ažurirano: 18.9.2022. 11:51:25

Create Account