Futsal klub Alumnus Sesvete danas igra u polufinalu kupa

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 15.3.2019. 13:26:47
Futsal klub Alumnus Sesvete danas igra u polufinalu kupa

Foto: Plakat

Malonogometni klub Alumnus Sesvete večeras uz izravni tv prijenos igra utakmicu polufinala Hrvatskog malonogometnog kupa u Slavonskom Brodu.


Malonogometni klub Alumnus Sesvete osnovan je 2002. godine kao klub studenata FER-a, kasnije i drugih studenata, no s vremenom su u njemu zaigrali i drugi dečki. Naziv Alumnus dali su navijači kluba, a što je latinska riječ koja označava bivšeg studenta nekog fakulteta. Stoga je u središtu grba studentska kapa. 


Prošle godine klub je iz središta Zagreba preselio u Sesvete, sjedište je u prostorijama NK Sesvete, a radi se na tome da se objedini pogon, te da MNK Alumnus Sesvete potpadne pod NK Sesvete.


Uz mušku selekciju, u ovom futsal klubu djeluje i ženska selekcija, pa su tako igračice Alumnusa u natjecateljskoj sezoni 2017/2018 bile državne seniorske prvakinje.   


Večerašnji protivnik našeg kluba je prvi pravi favorit za osvajanje kupa, aktualni prvak hrvatske, Novo Vrijeme iz Makarske.

Ne treba trošiti riječi na to koliko će našim momcima biti teško pobijediti ih, kažu u klubu, ali sigurni su da će dati sve od sebe. Utakmica se igra od  20:00 sati uz izravan prijenos na tv-u Arena Sport 1.



Vezane vijesti
Ažurirano: 22.6.2020. 20:18:50

Create Account