Korona odgodila današnju utakmicu Hajduka i Sesveta

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 16.9.2020. 10:21:37
Korona odgodila današnju utakmicu Hajduka i Sesveta

Foto: Pixabay

Danas popodne trebala je u splitu biti odigrana utakmica 5. kola 2. HNL-a između Hajduka II i Sesveta, ali je odgođena zbog pozitivnog Splićana.
Utvrđeno je da je jedan igrač Hajduka II pozitivan na koronavirus, zbog čega je odgođena utakmica. Prenosimo priopćenje momčadi Hajduka.


"Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač druge momčadi Bijelih pozitivan na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osobe pozitivne na virus. 


Zbog slučaja koronavirusa odgađaju se za sada utakmice Hajduk II - Sesvete koja se trebala igrati u srijedu 16. rujna na Poljudu te susret između Solina i Hajduka II koji je bio predviđen u subotu 19. rujna.


Riječ je o asimptomatskom slučaju koji je otkriven redovnim testiranjem, a igrač se osjeća dobro te mu je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza. 


Nakon epidemiološkog izvida utvrđeno je da prema važećim smjernicama cijela momčad i stručni stožer Hajduka II moraju biti idućih 14 dana u samoizolaciji".


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2021. 13:46:07

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account