NK Sesvete pobijedio GNK Dinamo II

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.3.2020. 10:40:24
NK Sesvete pobijedio GNK Dinamo II

Foto: Sesvete danas, arhiva

Nogometaši Sesveta bili su bolji od druge momčadi Dinama s 1:2 (1:1).



U 19. kolu 2. HNL-a sesvetski nogometaši pobijedili su u gostima u Kranjčevićevoj gdje se igrala utakmica drugu momčad Dinama s 1:2, postigavši sva tri pogotka!


 Poveli su Sesvećani rano već u 23 minuti preko Luke Kožića. Nedugo potom u 31. minuti Ivan Mikulić postiže autogol. S izjednačenim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku gosti nastavljauju napadati protivnički gol i iz jedne akcije Bruno Sunagić postiže pobjedonosni pogodak. 


Mogli su Sesvećani postići bar još jedan pogodak da je Mihol Geljić u 55. minuti uspio postići pogodak iz kaznenog udarca, međutim vratar Dinama Renato Josipović obranio je njegov udarac


Obje momčadi završile su susret bez po jednog igrača. Prvo je u 57. minuti zbog drugog žutog kartona isključen igrač Dinama Robert Lee Burton, a potom je u 78. minuti iz istog razloga pocrvenio Nasiru Moro.


Nakon ovog kola Sesvete su četvrte na tablici s 29 bodova. Uvljerljivo prvi je Šibenik s 41 bodom koji je očito prejak za drugu ligu, a često preslab za prvu, pa se uglavnom seli iz jedne u drugu. 


Slijedeću utakmicu Sesvećani igraju na domaćem terenu u petak, 13. kad dočekuju BSK. Utakmica se igra od 15,30.


Rezultati 19. kola:






Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account