Nogomet: NK Sesvete-NK Dugopolje 0:1

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 24.9.2017. 19:40:31
Nogomet: NK Sesvete-NK Dugopolje 0:1

Foto: Arhiva, Sesvete danas

Odigrano je 7. kolo 2. HNL-a. U subotu u Sesvetama pred oko 300 gledatelja Dugopolje je pobijedilo Sesvete 1:0


Kada na jednoj utakmici promašite više od pet izglednih prilika i kazneni udarac onda je teško očekivati da ćete tu utakmicu završiti pozitivnim rezultatom, kažu u sesvetskom klubu i postu objavljenom na stranicama kluba.


 U početnom dijelu utakmice obje ekipe krenule su oprezno, a prvu i jedinu priliku u prvom dijelu gostujuća ekipa pretvorila je u pogodak. Jedan ubačaj s lijeve strane u 18. minuti gostujući igrač Josip Špoljarić je glavom pospremio u gol za 0:1. 

Nakon primljenog pogotka Sesvećani su zaigrali puno brže te je stvorila nekoliko izglednih prilika, ali je gostujući vratar vrlo dobrim intervencijama otklanjao svaku opasnost. Pred kraj prvog dijela jedan prekršaj u kaznenom prostoru sudac je okaraktirizirao kao simuliranje domaćeg igrača iz samo njemu poznatih razloga, da bi nekoliko minuta nakon toga prekršaj na Toliću pretvorio u kazneni udarac. Nažalost udarac Topića odlično je obranio vratar Dugopolja. 


U drugom dijelu naša je momčad stalno pristiskala gol gostiju, ali lopta nije nikako pronalazila put do mreže. U dva kontra napada Dugopolje je  opasno zaprijetilo, ali bili su i neprecizni. Pred sam kraj utakmice u dvije odlične situacije ne pogađaju Mamut i Slišković,  a Dugopolje već drugu godinu za redom odlazi s punim plijenom iz Sesveta.


Nakon ovog kola Sesvete je palo na tablici na osmo mjesto. U narednom 8. kolo već u srijedu, 27. rujna Sesvećani gostuju u Novigradu koji je u gostima pobijedio Kustošiju i nalazi se na petom mjestu. 


Rezultati 7. kola.



Tablica:




Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account