Opatijci pobijedili nezainteresirane Sesvećane

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 23.8.2020. 12:18:32
Opatijci pobijedili nezainteresirane Sesvećane

Foto: Screenshot

Odigrana utakmica 2. kola Druge HNL-a u Sesvetama NK Sesvete - NK Opatija 0:1U subotnje kasno popodne po neizdrživo sparnom vremenu na oko 32 u hladu, nogometaši Sesveta i Opatije igrali su na suncu gdje je temperatura bila znatno viša, pa stoga i ne čudi nešto lakši tempo igre kod obje momčadi, ali u kojem su se gosti bolje snašli. 


Neinventivna i na trenutke nezainteresirana igra domaćih rezultirala je prije svega time da nisu u cijeloj utakmici uputili pravi udarac na gol 43-godišnjeg Vanje Iveša. S druge pak strane gosti su se bolje snašli. Najzaslužniji pobjedu gostiju ipak je bio Ivor Weitzer koji je u igru ušao s klupe u 59. minuti, da bi desetak minuta kasnije postigao pogodak. 


Obrambeni igrač Sesveta Marin Brigić koji metar izvan šesnaesterca čini jedan nepotreban prekršaj nad protivničkim igračem koji se spremao skočiti na putujuću loptu, a sudac je to vidio i dosudio slobodan udarac. S otprilike 19 metara malo iz desna odgovornost preuzima Weitzer, prebacuje igrače u živom zidu Sesveta i posprema loptu točno pod prečku nemoćnog Frisa Krkalića.


Oko 150 gledatelja, koliko ih zbog epidemioloških razloga smije biti na utakmici osim tog gola i nije imalo nekih drugih osobitih događaja, sudac je podijelio 7 žutih kartona, do toga pet gostima, a možda i to govori koliko su oni barem žustrinom više željeli pobjedu do koje su u konačnici zasluženo i došli. 


Vezane vijesti
Ažurirano: 8.3.2021. 8:36:54

Što mislite o protuepidemijskim mjerama u Gradu Zagrebu?

Sve to treba ukinuti i pustiti ljude na miru
Mjere su prestroge, treba ih olabaviti
Mjere su ovog trenutka optimalne
Sve treba postrožiti kako bi se suzbila epidemija
Koje mjere, mi niti nemamo pravih mjera, pogledajte što se uvodi u Europi
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account