Pobjedom u gostima NK Sesvete stigao do drugog mjesta 2. HNL-a

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 19.9.2019. 9:47:42
Pobjedom u gostima NK Sesvete stigao do drugog mjesta 2. HNL-a

Foto: Ilustracija

Jučerašnjom pobjedom u gostima u Bijelom Brdu kod BSK-a s 2:1 nogometaši Sesveta došli su na samo bod zaostatka za vodećim Šibenikom.



Jučer je odigrano 5. kolo 2. HNL-a. Sesvećani su gostivali u Bijelom Brdu kod BSK, gdje su pobijedili s 2:1 (0:0). 


Unatoč početnom pritisku domaćina, prvo je poluvrijeme završeno bez pogodaka. U drugom dinamičnija situacija. Domaćini su prvi poveli u 54. minuti kad je za vodstvo  pogodak postigao Marko Dabro. 


U 72. minuti sudac Marko Cestarić sudi jedanaesterac za domaće, kojeg izvodi stijelac za domaće Dabro, ali prilično mlako i desni donji kut kamo se baca golman Sesvećana Antonio Demo koji zamjenjuje ozlijeđenog Marka Mikulića i obranjuje udarac. 


Tri minute kasnije stiže kazna za domaće  kada je Vujanić slijeva ubacio slobodnjak pred vrata gdje je skočio Joković i glavom pogodio desni kut domaćeg vratara - 1:1. U 77. minuti bio je isključen Majić zbog psovanja glavnog suca i domaći su s igračem više krenuli po pobjedu. Međutim to je bila samo njihova želja.  


U 87. minuti na asistenciju Malekinušića pobjedniči pogodak gostima donosi Vujanić za 2:1 i s tri nova boda momčad Dine Babića dolazi na drugo mjesto tablice.


Slijedeća utakmica je derbi kola koji se igra već u subotu kada u 16,30 na radnikov stadion dolazi vodeći Šibenik. Bit će po prava nogometna poslastica druge lige i možda i najteži ispit snage sesvetskog kluba.


Rezultati 5. kola:







Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account