Sesvećani pobijedili Hajduka usred Splita!

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 8.4.2018. 22:58:24
Sesvećani pobijedili Hajduka usred Splita!

Foto: Hajduk.hr/službena fotografija HNK Hajduk Split

Veliko slavlje svojim navijačima, a na ponos svim Sesvećanima, priredili su danas poslije podne nogometaši Sesveta. Pobijedili su Hajduk II s 1:0.


U 26. kolu 2. HNL-a na Poljudu Sastali su se Hajduk II i Sesvete. Sesvećani su uspjeli pobijediti u posljednjim trenucima utakmice. Trenutak odluke zbio se u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, a za Bijele je bio koban jedini udarac gostiju u okvir vrata na utakmici.

Lopta je iz auta brzo ubačena prema korner zastavici, Toni Kolega stigao ju je na samoj gol aut liniji i uputio centaršut na 11 m, zajedno su na loptu skočili Josip Bašić i Marko Tolić, koji je bio uspješniji i glavom pogodio desni kut vrata Marina Ljubića.

Više nije bilo vremena za reakciju, nakon nekoliko trenutaka sudac Lukša Klaić odsvirao je kraj utakmice.


Utakmica nije pružila previše uzbuđenja, Hajduk II je imao posjed i tražio koridore prema golu gostiju koji su se uglavnom uspješno branili. Stvorili su Bijeli nekoliko prilika, najveću je promašio Ivan Delić u 20. minuti kada je nakon ubačaja s desne strane, s pet metara pucao u okvir gola. 


Pokušavali su igrači Hajduka II i udarcima iz daljine, ali je blok Sesveta bio pravovremen. Nije išlo niti iz prekida, posljednju takvu priliku imao je Darko Nejašmić desetak minuta prije kraja utakmice, ali je njegov snažan udarac prohujao malo iznad vratnice.


Sesvećani su zadržali četvrto mjesto na tablici s 42 boda koliko ima i peto Dugopolje. 


U narednom kolu 14. travnja nogometaši Sesveta dočekuju na svom terenu Varaždin u derbiju kola za treće mjesto. Utakmica se igra od 16,30.



Rezultati kola:



Tablica:






Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account