Sesvećani remizirali s Hajdukom II u Splitu

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 22.10.2017. 19:26:57
Sesvećani remizirali s Hajdukom II u Splitu

Foto: Slobodna Dalmacija

Split, gradski stadion, 300 gledatelja, glavni sudac Josip Lucić. U 13. kolu HNL2 Hajduk II - Sesvete 1:1 (1:1)


Završilo je podjelom bodova, što je rezultat kojim zadovoljniji može biti Hajduk II koji je gubio i onda zadnjih pola sata proveo s igračem manje. Sesvete su povele već u desetoj minuti. Nakon kombinacije s Tolićem na lijevoj strani, Goić je idealno pronašao Dučkića koji je neometan s desetak metara pogodio pod gredu Grbićeva gola.

Gosti su u prvih pola sata bili bolji. Često su prijetili preko bokova, dok je Hajduk II previše griješio te nije imao nikakvu igru. Pokušali su Teklić iz daljine i Nejašmić nakon kornera, ali bilo je to jalovo.

U 58. minuti domaćin je ostao s igračem manje. Glavni sudac utakmice Lučić nakon nedosuđenog kornera za Hajduk II,  Teklić burno reagirao i zaradio drugi žuti karton. Prvi mu je zbog prekršaja sudac Lučić pokazao niti deset minuta ranije.

Iako s desetoricom, Hajduk II nije odustao od tri boda, ali su Sesvete bile bliže punom plijenu. U 62. minuti Grbić je obranio udarac Kluka, a na odbijancu je Kolega promašio prazna vrata, da bi u 71. Hajdukov vratar ponovno fantastično reagirao obranivši nogom novi pokušaj Kluka iz čiste situacije. U sudačkoj nadoknadi Hajduku II je poništen gol Šute zbog zaleđa.


U narednom 14. kolu, 28. 10.2017, Sesvećani na svom terenu dočekuju Kustošiju. Utakmica počinje u 14 sati. 


Create Account