Sesvećanima u trećoj utakmici konačno bod

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.9.2018. 9:30:42
Sesvećanima u trećoj utakmici konačno bod

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 3. kolu 2. HNL-a Sesvete su na domaćem terenu odigrale neriješeno sa Zadrom 3:3 



Čak šest golova postigli su igrači obaju klubova na utakmici koja je pred dvjestotinjak gledatelja odigrana u petak kasno popodne, a svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu. 


Prvo poluvrijeme bilo je vrlo dosadno, igrači obje momčadi kao da su igrali bez ideje i osim dva žuta kartona Zadrana Župana i Lepinjice ništa drugo ne zavrjeđuje prostor do pred sam kraj kad su gosti u 43. minuti poveli preko Tina Matića. 


Drugo poluvrijeme potpuno drugačija slika. Domaćini i protivnici zaigrali su puno dinamičnije i angažiranije, Sesvećani su  željeli izjednačiti i to su uspjeli u 49. minuti kad je gol postigao Filip Jovićević koji je u 39. minuti u igru ušao s klupe.


Nogometaši Sesveta potom dobivaju krila, nižu se napadi što rezultira pogotkom u 59. minuti kada nakon prodora po lijevom krilu pogodak postiže tamnoputi igrač Sesveta Nadrey Ange Stephane Dago. 


Dago pokazuje šest minuta kasnije da vodstvo Sesveta nije pogriješilo njegovim dovođenjem. Stalan je problem za zadarsku obranu, a u 65. minuti postiže i treći pogodak kojim Sesvećani povećavaju vodstvo na 3:1. 


Činilo se da je prva pobjeda u džepu, međutim na vidjelo izlazi trenutačno najveći problem NK Sesveta, a to je obrana. Vrlo propusna nisu uspjeli zaustaviti Župana koji u 69. minuti smanjuje na 3:2, a bi Zadrani u 73. minuti postigli izjednačujućih 3:3 uz pogodak Begića. 


Nakon trećeg kola Sesvete imaju tek ovaj bod i nalaze se na 11. mjestu uz još uvijek nekompletirano kolo. Slijedećeg petka igra se u gostima u Čakovcu kod Međimurja koje je sa sto postotnim učinkom i šest bodova na drugom mjestu iza Dinama II.


Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account