Sesvete pobijedile Hajduka II

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 13.3.2021. 9:13:00
Sesvete pobijedile Hajduka II

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 22. kolu 2. HNL-a na Radnikovom stadionu, Sesvete - Hajduk II 2:1 (1:0).



Sesvete su u petak popodne po neugodnom kišovitom vremenu na domaćem terenu natopljenom vodom pobijedile drugu momčad Hajduka u 22. kolu 2. HNL-a. Konačan rezultat bio je 2:1, a utakmica je odlučena u drugom poluvremenu koje je bilo zanimljivija i kvalitetnija od prvog dijela.


Nogometaši Sesveta bolje su otvorili utakmicu i već u 18. minuti postigli prvi pogodak. Brza akcija završila je udarcem Brune Sunagića s 18 metara, a kapetan Mihovil Geljić podmetnuo je nogu, promijenio smjer lopte i prevario vratara Bijelih. 


Momčad Hajduka II nije postigla niti jedan pogodak, a ipak su izjednačili u 31.minuti. Do izjednačenja su stigli nakon kornera nakon kornera kad je visoku loptu obrana Sesveta odbila je izvan šesnaesterca, natrčao je Ivan Šarić i pucao sa 17 metara, a Mateo Kastrati  skrenuo je loptu u vlastitu mrežu.  


U nastavku susreta još dinamičnija igra. U jednom kontranapadu Sesvete stižu do novog vodstva. Brza akcija u 53. minuti završila je udarcem Igora Karla Majića s lijeve strane, Ninčević je loptu kratko odbio, a Sunagić je s pet metara gurnuo u mrežu.




Vezane vijesti
Ažurirano: 20.4.2024. 12:54:59

Create Account