Sesvete pobijedile Osijek II 3:1

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 9.3.2019. 9:15:26
Sesvete pobijedile Osijek II 3:1

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 15. kolu 2. HNL-a Sesvete su u petak na domaćem terenu pobijedile Osijek II s 3:1 (2:0).



Bila je to neuobičajena utakmica drugog kola nastavka prvenstva u kojoj je riječki sudac Vedran Jelenčić imao pune ruke posla, pokazao je čak 7 žutih kartona, a triput je pokazao na "bijelu točku". Dva puta za domaćine i jednom za goste. Domaći su zaradili prvi kazneni udarac  ali već u šestotj minuti susret koji je u pogodak pretvorio  Marko Tolić. Pokušao se Osijek nakon toga vratiti u utakmicu, ali nakon pola sata igre samo je zapao u još veći rezultatski zaostatak, kada je Dušan Joković udvostručio prednost domaćina. S tih 2:0 za Sesvete otišlo se na odmor. 


Sesvećani su i u nastavku zaigrali dinamično i žustro, no Osječani se nisu predavali, ali je njihova sudbina bila zapečaćena u 64. minuti, kada je dosuđen novi kazneni udarac za domaćina, iz kojeg je Tolić opet bio nepogrešiv. Do kraja su gosti uspjeli postići počasni pogodak, jer je i za njih dosuđena najstroža kazna dvije minute prije isteka 90. minuta, a realizator je bio Luka Marin. 

 

SESVETE       3 (2)

OSIJEK II       1 (0)


SESVETE - Stadion  Sv. Josipa Radnika, Vrijeme i teren: pogodni za igru. Gledatelja: 250. Sudac: Vedran Jelenčić (Rijeka). Strijelci: 1:0 Tolić (6-11m), 2:0 Joković (31), 3:0 Tolić (64-11m), 3:1 Marin (88-11m). Žuti kartoni: Tolić, Mikulić, Sunagić (Sesvete), Žaper, Dago, Radeljić, Marin (Osijek) 

SESVETE: M. Mikulić, M.Ćosić, Gojić (od 77. Majcenić), Sunagić, I.Mikulić, Markota (od 67. Vranjković), Tolić, Džijan, Zenko, B.Mikulić (od 67. Geljić), Joković 


OSIJEK II: Kukić, R.Ćosić, Radljeić, Gačić (od 74. Todorov), Talys, Žaper (od 46. Soldić), Marin, Todoroski, Kolega, Caimacov (od 84. Durdov), Dago


Tablica nakon nezavršenog 15. kola:




Create Account