Sesvete pobijedile Rudeš

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 3.11.2019. 9:27:09
Sesvete pobijedile Rudeš

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U utakmici 12. kola 2. HNL-a Sesvećani su na domaćem travnjaku pobijedili Rudeš 3:2 (1:2).



Bila je to utakmica dva različita poluvremena, što se tiče Sesveta. U prvom su gosti, bivši prvoligaši pristiskali, a smušena domaća obrana ponekad je izgledala kao da ne zna što će s loptom i bila izravan krivac za drugi gol nakon nevjerojatno loših dodavanja pred vlastitim golom. 


Već u osmoj minuti gosti vode pogotkom Setha Amoatenga nakon već spomenute kardinalne pogreške sesvetske obrane, a na 2:0 povisuje u 20. minuti Tomislav Havojić iz jedanaesterca. 


Uz lošu obranu niti napad nije funkcionirao kako treba, no ipak, Mihovil Gejić se u 34. minuti nalazi na pravom mjestu nekoliko metara ispred gola i smanjuje vodstvo gostujuće momčadi.


O kako je samo ljut na svoje igrače bio trener Dino Babić, a njegova se galama iz svlačionice mogla naslutiti i na tribinama. Očito je to trebalo, jer su se nogometaši Sesveta u drugom poluvremenu malo posložili, zaigrali kompaktnije i dinamičnije što je rezultiralo s dva pogotka, a u isto vrijeme obrana je otklonila sve napade dečkiju iz Rudeša.


U 67. minuti Vedran Mesec postiže izjednačujući pogodak, a potom deset minuta kasnije konačan rezultat postiže strijelac prvog pogotka Mihovil Gejić. 


Sesvećani su trenutačno četvrti, no s utakmicom više od Dinama i Osijeka s bodom manje koji igraju u nedjelju protiv relativno slabijih protivnika.


Rezultati nepotpunog 12. kola:



Tablica nepotpunog 12. kola:



Create Account