Tri penala, a jedan gol - Gorica pobijedila Sesvete (video)

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 6.5.2018. 10:37:16
Tri penala, a jedan gol - Gorica pobijedila Sesvete (video)

Foto: Sesvete danas, Borko Samec

U 30. kolu 2. HNL-a jučer na stadionu sv. Josipa radnika Sesvete - Gorica 0:1 (0:0). Na utakmici su dosuđena tri penala iz kojih je postignut jedan pogodak i to pobjednički za goste.


 Gorica je slavila 1:0 zgoditkom tamnoputog Atiemwen Iyayi Believea u 72. minuti iz kaznenog udarca.

Utakmica u Sesvetama nije bila obzirom na ulog ljepotica za ljubitelje nogometa, a obje momčadi su bile vrlo oprezne i čekale pogrešku protivnika. Gorica je svoju veliku priliku propustila u 48. minuti kada je Astafei pogodio vratnicu iz kaznenog udarca. U 62′ minuti dosuđen je kazneni udarac za domaćina, ali vratar Gorice je odlično pročitao udarac Tolića i zaustavio loptu. U 72. minuti je dosuđen novi kazneni udarac za Goricu kada je Dvorneković srušen u prodoru prema vrataru domaćih, a ovaj puta siguran realizator je bio Believe. Gorica je do kraja utakmice rutinski sačuvala vodstvo i potvrdila svoje ambicije na putu ka I HNL.


Varaždinci su pobijedili Dinamo, no situacija na vrhu je i nadalje nepromijenjena. Vodeći Dinamo II sada ima isto 58 bodova kao i druga Gorica, a treći Varaždin i nadalje zaostaje 6 bodova. Sesvete su na četvrtom mjestu s 48 bodova, dva više od Hajduka II koji je u Splitu pobijedio Lučko. 

Rezultati kola:



Tablica:


Slijedeće subote Sesvete odlaze na teško gostovanje u Maksimir kod lidera prvenstva.


Video: City plus

Vezane vijesti
Ažurirano: 13.5.2018. 14:10:25

Create Account