U nevjerojatnoj utakmici Sesvete Dugopolje podijelili bodove

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 21.12.2020. 8:41:22
U nevjerojatnoj utakmici Sesvete  Dugopolje podijelili bodove

Foto: Sesvete danas/arhiva

Na Radnikovom stadionu u subotu su u vrlo zanimljivoj utakmici Sesvete i Dugopolje pobijelili b0dove 3:3 (0:1).



Zaostala utakmica 15. kola 2. HNL-a ponudila je vrlo zanimljivo izdanje. Gosti su puno bolje ušli  utakmicu i već u 9. minuti Marin Vujić dovodi goste  vodstvo, 1:0. Rezultat je t s kojim se otišlo na odmor. U nastavku u 58. minuti bivši igrač Sesveta Nadrey Ange Stephane Dago povisuje rezultat na 2:0.


No, uskoro slijedi pravi preokret, u samo 6 minuta Sesvećani su preokrenuli rezultat.  Prvo je Dago klizeći startao u kaznenom prostoru na Montana i skrivio jedanaesterac, pa je još i Vujčić nespretno igrao rukom. Oba pogotka iz kaznenih udaraca postigao je zamjena s poluvremena Mateo Topić koji je postigao i treći pogodak, ovog puta iz ige kad je s pet metara loptu plasirao u mrežu nakon što je još jednom zaspala obrana gostiju. 


I kad se već mislilo da će nakon ovog nevjerojatnog preokreta domaćini slaviti, Dago se iskupio za skrivljeni penal i svojim bivšim suigračima uvaljao pogodak u 88 minuti. 


Nakon podjele bodova Dugopolje se nalazi na drumom mjestu poretka prvenstva, a Sesvećani su osmi ali i s utakmicom manje zbog neodigrane utakmice s Međimurjem. 


Ovime je završilo jesenski dio prvenstva, nastavak je predviđen za vikend 12. - 14. veljače.




Vezane vijesti
Ažurirano: 6.4.2024. 13:27:17

Create Account