Udruga "Dinamo - to smo mi" su navijači koji se protive privatizaciji

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 17.4.2018. 16:41:17
Udruga "Dinamo - to smo mi" su navijači koji se protive privatizaciji

Foto: HRT

Nedavno osnovana Udruga "Dinamo - to smo mi" koja će raditi na omasovljavanju Dinamova članstva sa svrhom borbe protiv nasilne privatizacije kluba , u ponedjeljak se prestavila Javnosti i medijima. Uz presjednika Juraja Čošića , predstavili su se potpredsjednici Matija Đulat i Ivan Nauković, objavio je HRT.



Ova udruga samo je posljednji izraz dugogodišnje borbe navijača koji žele bolji i drugačiji Dinamo. "Nakon Bad Blue Boysa, građanske inicijative "Zajedno za Dinamo" te akcije četiri kapetana Dinama, stiglo je ivrijeme i za našu Udrugu koja će se boriti da se poštuje volja članova koji su vlasnici kluba." Jasan je u najavi udruge bio presjednik Juraj Čošić.

Sve svoje zahtjeve , koje su podržali i bivši kapetani Dinama Dario Šimić i Tomo Šokota, Udruga "Dinamo - to smo mi" uputit će na adrese Izvršnog odbora Građanskog Nogometnog kluba Dinamo te Gradskom Kontrolnom uredu Sektora za sportsku inspekciju, odjelu inspekcijskog nadzora sportskih klubova.

Udruga je na predstavljanju najavila i mnogobrojne tribine na koje  pozivaju i  čelništvo GNK Dinama kako bi i jedni i drugi imali prilike na jednom mjestu iznijeti argumente koji se mogu potvrditi i pobijati.  


Vezane vijesti
Ažurirano: 25.8.2019. 13:09:14

Create Account