Uvljerljiva pobjeda Sesveta kod BSK, Šušak obranio penal

Autor: Borko Samec
Objavljeno: 20.4.2019. 10:06:40
Uvljerljiva pobjeda Sesveta kod BSK, Šušak obranio penal

Foto: Sesvete danas, arhiva

U 21. kolu 2. HNL-a gdje se većina utakmica igra danas ili u utorak, odigrana je utakmica u Bijelom Brdu gdje su domaćeg BSK porazile Sesvete s 3:0 (1:0)Bolji odnosno kvalitetniji Sesvećani zasluženo su odnijeli bodove iz Bijelog Brda gdje je ostala teorija da će se na jesen gledati drugoligaški nogomet. 


Prvi pogodak Sesvećani su postigli iz jedanaestervca. U 22. minuti zatresla Kasač je izgubio loptu u opasnoj zoni, a Tolić ju poslao na lijevu stranu do Vranjkovića čiji je dribling u 16-ercu rukom zaustavio Periša tako da je vinkovački sudac pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Tolić pogodivši lijevi donji kut - 0:1. 


Domaći su zatim djelovali dezorijentirano što Sesvećani nisu iskoristili iako su imali nekoliko prigoda. U 29. minuti Tolićev prizemni pokušaj zdesna u suprotni kut Ilinčić je zaustavio, a četiri minute kasnije pogledom ispratio Geljićev udarac sa 17 metara koji je otišao pokraj desne vratnice. Uoči odlaska na odmor (44.) Mlakić je na lijevoj strani pronašao utrčalog Šimičića kojeg je u 16-ercu srušio Joković, a Lučić, ovaj put, pokazao na bijelu točku za domaće. Mlaki, međutim, prizemni udarac Anića u lijevi kut Sušak je obranio.


U nastavku su Bjelobrđani stihijski i jalovo pokušavali popraviti štetu, a gosti su organiziranom igrom osujetili sve te pokušaje. Pri tome stvarajući neugodnosti na suprotnoj strani poput one u 55. minuti kada je Geljićev udarac s 15-ak metara Ilinčić odbio, a Tolić potom šutirao pokraj bližeg, lijevog kuta. Isti je sesvetski kreator igre u 70. minuti uposlio na desnoj strani Markotu koji je traljavo šutirao pokraj suprotne vratnice. U 75. minuti je i Tolićev udarac, s 12-13 metara, otišao pokraj vratnice, ali se minutu kasnije zatresla domaća mreža. Ćosić je dubinskom loptom uposlio utrčalog Geljića koji ju je plasirao kada je izbio ispred Ilinčića i zapečatio domaćinu sudbinu - 0:2. Tri minute uoči isteka 90. najbolji jučerašnji pojedinac Tolić pobjegao je "žuto-plavima" i matirao Ilinčića kada je izbio ispred njega za konačnih 0:3. 
Vezane vijesti
Ažurirano: 11.11.2019. 12:40:14

Projekt Zelene i plave Sesvete

Je super
Daj Bože da i to dočekamo
Ne sviđa mi se / nije dobar
Ništa od toga neće biti
Ima li još koja boja osim zelene i plave?
( glasajte da biste vidjeli rezultate )

Create Account